200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Colors of Greece Collection
kraft logo
kraft CG-690/ F
ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - 200 ΧΡΟΝΙΑ
200 Chronia CG 690/ F
Αν επιλέγαμε να ζωγραφίσουμε την Ελλάδα με ένα μόνο χρώμα, θα ήταν το μπλε. Το μπλε της θάλασσας που μας ταξιδεύει και μας ηρεμεί, στις πιο ευτυχισμένες, αλλά και στις λιγότερο καλές στιγμές μας. Το μπλε του ουρανού που μας υπενθυμίζει καθημερινά πόσο τυχεροί είμαστε εμείς οι Έλληνες που ζούμε σε μια χώρα που απολαμβάνει τον ήλιο. Το μπλε των Κυκλάδων που συντροφεύει τα ωραιότερα καλοκαίρια μας. 

Αυτό το μπλε επιλέξαμε και εμείς για την απόχρωση 200 Chronia CG 690/ F που προσθέσαμε στην ολοκαίνουρια παλέτα Colors of Greece, τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την ελευθερία μας.

kraft logo

Με ποια προϊόντα σου προτείνουμε να βάψεις:
Ελλάδα…έχεις Χρώμα!

Master - Πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας

Master

Πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας
Οικολογικό χρώμα Master Eco

Master Eco

Οικολογικό χρώμα Master Eco
Ακρυλικό Χρώμα 4Seasons

4Seasons

100% ακρυλικό χρώμα υψηλής ποιότητας
Ελαστομερές μονωτικό 4SEASONS

4SEASONS

Ελαστομερές μονωτικό και χρώμα
INSPIRE YOUR CREATIVITY
Αποχρώσεις της Ελλάδας!
ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - 200 ΧΡΟΝΙΑ
Simea CG 689 / F
Είμαστε λαός με προσωπικότητα, αλλά έχουμε πάντα και αυτό το στοιχείο που μας κρατά ενωμένους. Είναι η σταθερά στην οποία επιστρέφουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές, για να πάρουμε δύναμη. Είναι η γαλανόλευκη σημαία μας που μας αγκαλιάζει και μας υπενθυμίζει το ένδοξο παρελθόν μας, σαν ένα φως που μας δείχνει πάντα το δρόμο της ελπίδας. Τα χρώματά της, το λευκό και το μπλε, εκφράζουν όλα όσα σημαίνει για εμάς η Ελλάδα. Οι εννέα ρίγες της συμβολίζουν τις συλλαβές της φράσης «Ελευθερία ή Θάνατος» ή και τα εννέα γράμματα της λέξης «Ελευθερία» και χρονολογείται από το 1822.

Φέτος γιορτάζουμε τα 200 χρόνια ελευθερίας και η γαλανόλευκη, το σύμβολο της ανεξαρτησίας μας, είναι εδώ για να μας τονίσει πως εμείς οι Έλληνες δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Η απόχρωση CG 689 Simea / F, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα Colors of Greece Collection, μια απόχρωση αφιερωμένη σε όλα αυτά που μας φέρνουν κοντά σαν Έλληνες.

χρώματα kraft Simea CG 689 F
χρώματα kraft Simea CG 689 F