χρώματα kraft Master Easy Clean

Master Easy Clean - Κορυφαίο χρώμα υψηλών αντοχών για εύκολο καθάρισμα

Ύψιστης αντοχής χρώμα εσωτερικής τοιχοποιίας. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης και της τεχνολογίας των Κεραμικών Μικροσφαιριδίων της 3Μ™ που περιέχει, το καθιστά ιδανική λύση για βαφή τοίχων σε χώρους που λερώνονται συχνά και απαιτούν αντοχή στο συχνό καθάρισμα και στη στίλβωση, όπως παιδικά δωμάτια, παιδικοί σταθμοί, διάδρομοι, σχολεία κλπ.

Πιστοποιημένο με το πληρέστερο ευρωπαϊκό εθελοντικό πρόγραμμα Indoor Air Comfort™ GOLD του οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class προϊόν στην κατηγορία του με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων συνεισφέροντας στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου και την ποιότητα της ζωής. Λόγω της προηγμένης ειδικής σύνθεσής του, διαθέτει εξαιρετικής ευκολίας δούλεμα χωρίς τάση για πιτσίλισμα και λέρωμα των χώρων παρέχοντας μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα. Δημιουργεί μία ιδιαίτερης υφής semi-mat επιφάνεια που αναδεικνύεται από το φωτισμό και την αρχιτεκτονική του χώρου χαρίζοντας λαμπερές αποχρώσεις και την αίσθηση της καθαρότητας. Ιδανικό για χώρους υψηλής αισθητικής, σαλόνια κλπ. Κατάλληλο για παιχνίδια και παιδικά έπιπλα (EN71-3).

  • Με κεραμικά μικροσφαιρίδια της 3Μ™
  • Υψηλή αντοχή σε λεκέδες συχνό πλύσιμο και τρίψιμο
  • Ειδική σύνθεση για να μη λερώνει κατά την εφαρμογή

ΔΙΑΚΡΙΣΗ της KRAFT Paints στα Made in Greece awards

χρώματα kraft paints master easy clean made in greece

ΔΙΑΚΡΙΣΗ της KRAFT Paints στα Made in Greece awards

Η KRAFT Paints για 3η φορά το 2019 απέσπασε και νέο βραβείο. Συγκεκριμένα απέσπασε το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμου Βιομηχανικού Προϊόντος 2019 για το προϊόν Master Easy
Clean, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019. Ο θεσμός των βραβείων «Made in Greece» που διοργανώνονται από το 2013 από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που παράγουν στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.

Το Master Easy Clean είναι ένα πλαστικό χρώμα με μοναδικά χαρακτηριστικά:

  • Υψηλή αντοχή σε λεκέδες, συχνό πλύσιμο & τρίψιμο
  • Ειδική σύνθεση για να μην λερώνει κατά την εφαρμογή
  • Κατάλληλο για παιχνίδια & παιδικά έπιπλα

Επιφάνειες πάντα καθαρές!

Το Master Easy Clean δημιουργεί μία ιδιαίτερης υφής και αντοχής semi matt επιφάνεια που αναδεικνύεται από το φωτισμό και την αρχιτεκτονική του χώρου χαρίζοντας λαμπερές αποχρώσεις και την αίσθηση της καθαρότητας στον τοίχο.

√ Με Κεραμικά Μικροσφαιρίδια της 3Μ™
√ Τεχνολογία αιχμής στο σπίτι σας.
√ Υψηλή αντοχή στη στίλβωση, στο συχνό πλύσιμο & το τρίψιμο

Λόγω της ειδικής σύνθεσης του και των κεραμικών μικροσφαιριδίων της 3M™ που περιέχει, δημιουργεί μία εξαιρετικής σκληρότητας semi-matt επιφάνεια με διπλάσια αντοχή στην στίλβωση κατά το καθάρισμα των λεκέδων από ένα κοινό πλενόμενο πλαστικό χρώμα.

Συνεισφέρει στην Υγιεινή Ατμόσφαιρα των χώρων σας & την ποιότητα ζωής

Το Master Easy Clean είναι το πρώτο στην κατηγορία του με Πιστοποίηση Indoor Air Comfort™ GOLD του οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class προϊόν,  με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων, έως και 15 φορές χαμηλότερες εκπομπές TVOC από το επιτρεπτό όριο του Α+.
Σύμφωνο με AgBB, Βελγική Νομοθεσία, BREEAM, LEED v.4, SKA Rating, Well Building, Italian GPP, BVB, M1, Danish Indoor Climate Label κ.α.

Κατάλληλο για παιχνίδια & παιδικά έπιπλα

Είναι σύμφωνο με το πρότυπο ΕΝ 71-3 για τη μη μετανάστευση βαρέων μετάλλων σε παιχνίδια και παιδικά έπιπλα.

Συνοψίζοντας τα οφέλη

  • Κατάλληλο και για παιχνίδια και παιδικά έπιπλα αφού δεν περιέχει βαρέα μέταλλα.
  • Νέας τεχνολογίας σύνθεση (anti-spatter technology) για να μην λερώνει κατά τη βαφή και να εφαρμόζεται εύκολα.
  • Λόγω του semi-mat φινιρίσματος που διαθέτει δημιουργεί επιφάνεια λαμπερή που αναδεικνύεται από το φωτισμό του χώρου κάνοντάς το ιδανικό για σαλόνια και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής χώρους.
  • Διαρκεί στο χρόνο χωρίς να απαιτείται συχνή επαναβαφή.

Πληροί τόσο τις απαιτήσεις όλων των ευρωπαϊκών εθνικών νομοθεσιών σχετικά με τις εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων όσο και των εθελοντικών προγραμμάτων για τη βαφή αειφόρων και βιοκλιματικών κτηρίων όπως LEED v 4.1, ΒΡΕΕΑΜ, Well Building σχετικά με την ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Η επιφάνεια πρέπει να είναι λεία στεγνή, σταθερή και καθαρή από σκόνες, λοιπά υπολείμματα και σαθρές παλιές βαφές. Εξομαλύνετε τις τραχείς επιφάνειες αν είναι απαραίτητο. Για την προετοιμασία των επιφανειών συστήνεται υγρό τρίψιμο. Αποφύγετε τη δημιουργία σκόνης και την έκθεση προς αυτή.

» Σε νέες ή σπατουλαριστές επιφάνειες: Απαιτείται να είναι πλήρως ώριμες. Πριν την εφαρμογή του χρώµατος, εφαρμόστε μια στρώση αστάρι νερού KRAFT ECO DUR AQUA.
» Σε επιφάνειες που χρειάζονται επιδιόρθωση: Χρησιμοποιήστε KRAFT SPACHTEL ή KRAFT PUTTY ή το κατάλληλο επισκευαστικό υλικό της KRAFT.
» Σε επιφάνειες με προβλήματα λεκέδων: Χρησιμοποιήστε πρώτα το μονωτικό λεκέδων KRAFT ECO STAIN BLOCKER AQUA.
» Σε ξύλινες επιφάνειες: Πριν την εφαρμογή του χρώµατος, εφαρμόστε μια στρώση KRAFT VELATOURA AQUA.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

» Πριν ξεκινήσετε το βάψιμο, αραιώστε 8 – 15% κ.ο. με νερό βρύσης και αναδεύστε καλά.
» Μπορείτε να βάψετε την επιφάνεια με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.
» Για ιδανικό φινίρισμα σε σπατουλαριστή νέα ή λεία επιφάνεια συστήνεται ρολό από microfibers 0,5 – 0,8 cm.
» Το προϊόν πρέπει να χρωματίζεται αποκλειστικά με το σύστημα χρωματισμού KRAFT INSPIRED COLOR στην προτεινόμενη βάση χρωματισμού.
» Για ομοιομορφία στην απόχρωση και το τελικό φινίρισμα, συνίσταται να χρησιμοποιείτε δοχεία από την ίδια παρτίδα παραγωγής. Σε περίπτωση διαφορετικών παρτίδων συνίσταται η ανάμειξή τους σε ένα μεγάλο δοχείο.
» Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 5°C και πάνω από 35°C καθώς και άνω του 65% σχετικής υγρασίας.
» Εφαρμόστε 2 στρώσεις KRAFT MASTER EASY CLEAN για ιδανικό αποτέλεσμα.
» Ελάχιστος χρόνος επαναβαφής: 24h.
» Για μεγάλες αλλαγές απόχρωσης ή για βαφή με σκούρες αποχρώσεις χρωματίστε πρώτα το KRAFT ECO STAIN BLOCKER AQUA σε ανοιχτή απόχρωση της ίδιας χρωματικής οικογένειας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
» Καθαρίστε αμέσως τα εργαλεία μετά τη χρήση τους, με ζεστό νερό και σαπούνι.
» Κλείστε καλά το δοχείο ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για μελλοντική χρήση και αποθηκεύστε το πριν ή μετά το άνοιγμα σε δροσερό μέρος μακριά από την έκθεση στον ήλιο ή το παγετό.
» Μπορείτε να πλύνετε τις επιφάνειες απαλά με μαλακό σφουγγάρι και νερό και σε περίπτωση επίμονων λεκέδων με λίγο απορρυπαντικό, μετά την πάροδο τουλάχιστον 15 ημερών από τη βαφή τους. ΜΗ χρησιμοποιείτε τραχύ σφουγγάρι. Οι σκούρες αποχρώσεις είναι λιγότερο ανθεκτικές στο συχνό πλύσιμο.

Σχετικά Προϊόντα

πλαστικό χρώμα master
χρώματα kraft paints - 4seasons ακρυλικό χρώμα
τεχνικό πολυκατάστημα banner