κατασκευή σπιτιών

Η κατασκευαστική εταιρεία μπορεί να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου εργασίες ανακαινίσεων σπιτιών και όχι μόνο! Πιο συγκεκριμένα είναι σε θέση να αναλάβει:

  • Ανακαίνιση σπιτιού
  • Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου
  • Κατασκευή οικοδομικών έργων
  • Δημόσια έργα
  • Επίβλεψη έργων και μελέτες κατασκευής
  • Διακόσμηση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΝΕΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στον προγραμματισμό, τη χρήση υλικών άριστης ποιότητας και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη. Θέλοντας να επιτύχουμε την καινοτομία στις εργασίες των ακινήτων, ενημερωνόμαστε διαρκώς ώστε να εφαρμόζουμε μελέτες με τα πιο σύγχρονα υλικά και με νέες μεθόδους.

Η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής εταιρείας είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την εργασία σου. Χρειάζεσαι ένα έμπειρο τεχνικό γραφείο που να απαρτίζεται από όλες τις απαραίτητες ειδικότητες επαγγελματιών και να διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία για τη διεξαγωγή ενός ολοκληρωμένου έργου, αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος κατά τη διεξαγωγή του, όλα αυτά σας τα παρέχει η ΒΑΛΗΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ.

υπηρεσίες

Χρειάζεσαι ένα έμπειρο τεχνικό γραφείο;

Η εταιρεία εδρεύει στην Καλλονή και δραστηριοποιείται σε ιδιωτικά και δημόσια έργα σε όλο το νησί της Λέσβου.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Διεξαγωγή ολοκληρωμένων έργων

Η εταιρεία με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον χώρο αναλαμβάνει την κατασκευή νεόδμητων κτιρίων, από την μελέτη μέχρι και το κλειδί στο χέρι.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας των εργασιών μιας ανακαίνισης θα έχετε έναν πιστό τεχνικό σύμβουλο.
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
Εγγυόμαστε για τον χρόνο κατασκευής – παράδοσης και για την αυστηρή τήρηση του κοστολογίου σε περίπτωση επίβλεψης.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
Το ειδικό τμήμα έμπειρων δομοστατικών μηχανικών αναλαμβάνει την αποκατάσταση όλων των δομικών αστοχιών που παρουσιάζει το κτίριο σας.
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα ελληνικά κτίρια είναι ιδιαιτέρως ενεργοβόρα, είναι η παλαιότητά τους και η μη ενσωμάτωση σύγχρονης τεχνολογίας σε αυτά.
ΜΕΛΕΤΕΣ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ